Az én sztorim

BEMUTATKOZÁS

Honnan indultam?

Vajsz-Bokor Orsolya vagyok, tervezőgrafikus. A BGE-n szereztem meg BSc diplomámat közgazdászként turizmus-vendéglátás alapszakon, majd marketing MSc tanulmányaim folytattam szintén a Budapesti Gazdasági Egyetemen. A mesterdiploma kézhez vétele után pár évig grafikusként képeztem magam, így ennek a területnek is szakértőjévé váltam.

Fő területeim:

Főállásom mellett (marketing menedzsment) mikro-kis és középvállalkozásoknak segítek kitűnni a tömegből szabadúszóként, legyen szó logóról, arculatról, kiadványról, illetve egyedi megjelenésről a közösségi médiában és egyéb hirdetési felületeken. Emellett esküvői designt és egyéb grafikai munkákat is vállalok magánszemélyeknek egyaránt.

Az én miértem:

Mindig is vonzott a kreatív terület. Szeretek maradandót alkotni, minden nap újabb kihívással találkozni. Ügyfeleimmel remekül megértem a közös hangot, a projekteken olyan lelkiismeretesen dolgozom, mintha mindegyik a sajátom lenne, teljesen bele tudom élni magam a helyzetekbe. Az ügyfelekkel szoros együttműködésben tervezem meg elképzeléseiket, hogy az elvárásaiknak megfelelő anyagok készüljenek.